december 06, 2017

The Tea Break Award #2

Nagyon örültem, mikor láttam, hogy az egyik kedvenc bloggerem nekem adta ezt a díjat, és mivel az én egyik jelöltem is ő volt, ezért mindenképpen írok is pár kedves szót, és ezúttal is köszi! :) (BTW csak nem az egyik Fruitisimo-ban dolgozol?) 

Leginkább azt tudnám mondani (pontosabban írni) kedves Vix, hogy élvezd ki az egyetemi éveket, mert tényleg ezek a legszebbek, legszabadabbak (még akkor is, ha nem úgy érzed :D) és tudd, hogy bármit is sodor eléd az élet, az okkal történik, annak úgy kell lennie. Ja és további sok sikert a blogodhoz!

1. Mi motivál a blogod írásában?
Persze mondhatnám, hogy az, hogy segítsek egy picit jobbá, pozitívabbá tenni az emberek életét, és ez mind igaz is, de szerintem akkor is írnék, ha nem olvasnák, mert egyszerűen kell, hogy valahogy kifolyjon belőlem az a sok érzés és gondolat... 
2. Ha bárhol élhetnél a világon, hol élnél és miért?
Hú ez jó kérdés, sok hely vonz, de huzamosabb ideig én csak itthon tudom elképzelni az életemet, ide kötnek a szeretteim is. 
3. Jelenleg elégedett vagy az életeddel?
Nos, semmi sem tökéletes, most kezdtem el dolgozni, ami nem egy habos-szirupos leányálom, de összességében igen, elégedett vagyok, rengeteg mindenért lehetek hálás. 
4. Mit gondolsz a me too kampányról?
Persze nem tökéletes, de szerintem hasznos minden ilyen kezdeményezés, és a reakciók is csak azt bizonyítják számomra, hogy még mindig sokan (főleg férfiak), csak legyintenek ezekre a dolgokra, pedig ezek érzelmileg igenis hatással vannak az érintettekre, akármilyen nagyságrendű dologról van is szó. És jó lenne már így lassan 2018 felé lépkedve, ha nem kéne az áldozatoknak szégyenkeznie.
5. Mikor és miért sírtál utoljára?
Na, ez most jó, mert hirtelen nem is emlékszem. Szerintem talán akkor, mikor megtudtam, hogy nem sikerült a nyelvvizsgám. 
6. Ha csak egyetlen egy szerettedet "tarthatnád meg", és a többitől örökre el kéne szakadnod, ki lenne az?
De gonosz kérdés! :D Szerintem anyukám lenne az, szükségünk van egymásra sok helyzetben, és biztos baromi nehezen viselné, ha nem tudná mi van velem.
7. Mi az az öt dolog a mai napban, ami felvidított?
Még délelőtt van, úgyhogy nehéz erre a napra öt dolgot is összeszedni, előző napokról akár tizet is tudnék, de megpróbálom...
- Kényelmesen beértem a munkahelyre
- Könyvolvasás a metrón
- A fincsi csokis csiga, amit reggelire ettem
- Mikor megtudtam, hogy megkaptam a díjat, és különösen mikor olvastam az üzeneted!
- Mikor anyukám írta, hogy legyen szép napom

8. Inkább karrier vagy család? 
Család.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése