március 30, 2017

Listám a shopping napokra

Nem vagyok nagy vásárolgató, sosem volt rá igényem, inkább időszakosan veszek meg több dolgot. Például olyankor, mikor kedvezmények vannak, ahogy ez a glamour napokkor is lenni szokott. Összegyűjtöttem hát újfent, miket szeretnék beszerezni a tavaszi-nyári szezonra. 

1. Bőrkabát
Sajnos a kedvenc ruhadarabom, a régi jó bőrkabátom kezd szétmenni az ujjánál, így muszáj beszereznem egy újat. Valami olyasmit szeretnék, mint ami most is van, vékony, testhez simuló és valami vagány részlettel, mint például cipzárak vagy szegecsek.

2. Hálanapló
Egyre jobban megy a napi pozitív dolgok összeírása, így a mostani hálanaplóm, elég hamar, úgy öt hónap elteltével betelik lassan. Mindenképpen valami esztétikus, vidám, pozitív noteszt szeretnék.

3. Napszemüveg
Ezzel én mindig gondban vagyok, mert sosem tudom mi állna jól. Jó lenne valami divatos, esetleg cicás darab, mert ami most van az ezer éves. Azért nem vettem eddig, mert szemüveget hordok inkább, mint kontaktlencsét. De mivel már kicsit unom a hunyorgást a nyári napfényben, most többet szeretnék napszemüveget hordani.4. Magas derekú nadrág
Lehet az short, vagy hosszú szárú is, ez a fazon most eléggé trendi, és még sosem próbáltam. Ha pedig jól áll, szívesen beszereznék egy-két darabot, mert mindig farmert hordok.

5. Könyvek
Ez állandó szereplője a listámnak. Ha valami akciót vagy kupont látok, mindig felcsillan a szemem, hiszen mindig vannak könyvek felírva a listámra, amiket szeretnék a jövőben a könyvespolcomon látni. Nem tudom megjelenik-e már, de ha igen a Tűzesőt biztosan beszerzem, ugyanis a sorozat első része bejött. Ha pedig találok, egy Utolsó csillag-ot is veszek, mert bár sokan írják, hogy csalódás a trilógia zárása, a sorozat többi része megvan, így szeretném, ha teljes lenne a kollekcióm. 

6. Szoknya
Már ősszel is próbálgattam többfélét, így kezd körvonalazódni a fazon, és mivel melegebb napok jönnek, remélem a boltokban is találok végre valamit, amibe beleszerelmesedhetek. 

7. Szép ing
Az utóbbi pár évben átalakulóban van a ruhatáram, és egyre több elegánsabb, a pólóknál kicsit felnőttesebb, mintás inget vásárolok. Eddig van két ilyenem, egy pillangós és egy virágos, és ha látok valami szépet, beruházok még egyre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése