március 20, 2017

Heti Hála #1

Új év, új rovatok. Ezt gondoltam magamban még valamikor decemberben, mikor meguntam az inspiráló képet és idézetek gyűjtését, és a pozitív apróságok listázásában is kifogytam az ihlettől. Viszont mindenképp szerettem volna egy hetente visszatérő, rendszeres bejegyzéssorozatot. Nem is kellett sokat gondolkodnom, hiszen már két éve írok hálanaplót, így úgy döntöttem, heti formátumban összegyűjtve leírom, hogy személyesen nekem mi okozott örömöt a héten, milyen apró, de mégis nagy pozitív dolgokért, történésékért vagyok hálás. Emellett szeretnélek titeket is arra biztatni, hogy osszátok meg velem, és másokkal, hogy nektek mi okozott nevetést, megkönnyebbülést stb. a héten, mert tényleg érdekes, és szerintem ez is segíti, hogy könnyebben észrevegyük az apró, de mindennapi vidám, szívet melengettető pillanatokat.

Ezen a héten hálás vagyok azért, hogy pont felszabadult egy időpont nyelvtanáromnál. Az eredetileg megbeszélt időpont kicsit problémás lett, és sok fejfájást okozott, hogy mit hogyan osszak be, ám pont ekkor jött egy üzenet, hogy valaki lemondott egy nekem tökéletes időpontot.
Örülök továbbá annak, hogy csokipapír gyűjtőként találtam a Rossmannban két újfajta Rittert a gyűjteményembe.
A legnagyobb eredményem ezen a héten, de talán az egész évben vagy még hosszabb ideje, hogy legyőztem a félénkségemet. Az egyetemi gyakorlat alatt ugyanis utcai interjúkat kellett készítenünk, és mivel a társam nem volt hajlandó, nekem kellett odamennem minden emberhez.
Végül még azt a pozitívumot emelném ki, hogy életemben először rendeltem ruhát internetről és mindkét darab jó lett, így van végre megint bőrkabátom és egy csini tavaszi blúzom is.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése