november 09, 2016

Joy-napos listám

Mivel az előző ilyen bejegyzésre pozitív reakciókat kaptam, gondoltam most is összegyűjtöm mit szeretnék beszerezni a novemberi shopping napokon. 

1. Borsmenta illóolaj
Már ezer éve szemezgetek illóolajokkal, mivel mindig is odafigyeltem az érzékekre, fontosak számomra az illatok, a vizuális dolgok. Azért erre esett a választásom, mert sok jót hallottam már róla, illetve jó többek között pattanásos bőrre, emésztésjavításra, fejfájásra is.

2. Könyvek
Nyilván nem maradhat ki a legfontosabb és egyben legbiztosabb tétel a listáról, a könyvek. Múltkor nagy dilemmában voltam, és végül csak egy könyvet vettem, de most beszerzem azt is, amivel októberben szemeztem, a halhatatlanság szabályai-t. Valamint terveim szerint akkora kiolvasom végre azt a könyvet, ami tavasz óta néz rám az asztalról vádlón, a Silber-t, és ha tetszik, megveszem a nemrégiben megjelent második részét. Ezenkívül a Bright Side-on gondolkodom mostanában, de az még kérdőjeles.

3. Szoknya
Igen, még mindig, mivel a fazon, amit Glamour napok alkalmával próbáltam, rájöttem, hogy nem áll jól, így valami olyan szoknyát kell keresnem, ami vagy szűkebb, vagy tartása van. 4. Milka sensation cookies & Pöttyös rudi
Igazi édesszájú lévén, adja magát, hogy beszerzek kedvezményesen egy kis nassolni valót. A túró rudit alapból szeretem, a mostani, akciós szilvalekváros ízesítést is, és már elég régen ettem ilyen fajtát. A Milka kekszet még nem kóstoltam, de lecsekkoltam a hozzávalókat, és nem is annyira vészesek, így lehet megkóstolom, hiszen eléggé szeretem a kekszeket. 

5. Notesz
Nagyon megörültem, mikor láttam az office depot kuponját, mivel pont kell majd egy 2017-es naptár, valamint az a noteszem is betelik lassan, amibe a pozitív dolgokat írom. Ez a hálanapló mindössze félév alatt betelt, ami szintén pozitív fejlemény, mivel ebből is látszik a fejlődés, hogy egyre könnyebben, és egyre több hálára okot adó dolgot veszek észre. Kacérkodtam a bullett journail gondolatával is, de valószínűleg inkább egy díszesebb határidőnaplót választok, és a kreativitásomat továbbra is kiélem a színezésben. 

6. Illatgyertya
Mikor láttam a Glade kedvezményét, egyből tudtam, hogy be kell szereznem valami igazi karácsonyi/téli hangulatú gyertyát, mivel egy-kettő már kifogyóban van. Minden alkalommal, mikor betévedek a Rossmann-ba megszagolgatom a gyertyákat, de most lehet kivételesen veszek is egyet. 
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése