február 22, 2016

Hétinító pozitív post #30


Close your eyes and imagine the best version of you possible. That’s who you really are, let go of any part of you that doesn’t believe it.
2 megjegyzés:

 1. Szia Luna!
  Elnézést, hogy nem éppen témába vágó, de még régebben olvastam nálad, hogy jógázol és hogy szerinted a megfelelő jógaszőnyeg nagyon fontos. Én most nézelődök a termékek között, keresgélek, és őszintén fogalmam sincs, hogy melyik érné meg igazán, mert egyesek ezt mások meg azt találják jónak - nyilván ez sok mindentől is függ.
  Esetleg elárulnád nekem, hogy te milyet használsz és hogy azt hogy szereted? Az is érdekelne, hogy milyen árkategóriában érdemes nézelődnöm. Egyébként kezdő vagyok, és egyelőre csak otthoni jógázásról lehet szó, viszont a sima polifoam nekem nem jött be, össze-vissza csúszok rajta, úgyhogy hajlandó vagyok beruházni egy igazán jó, megbízható yogamatre.
  Előre is köszönöm a segítségedet! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!

   Ugyan semmi gond, bármivel kapcsolatban nyugodtan lehet írni. :) Én anno a yoga baazar-on vettem, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Azt hiszem olyan hatezer körül volt, de van ennél olcsóbb is, sportboltokban meg hasonló helyeken, de én nem akartam sokat keresgetni, ez meg pont megfelelt.
   Polifoamon egyébként én sem tudok jógázni, akkor próbáltam mikor hétvégén hazajöttem, de ugyanaz volt a problémám. :)
   Időközben előkerestem neked a matracomat, azért is válaszoltam később: http://yogabazaar.eu/jogaszonyegek-yogamats/bodhi-asana-jogaszonyeg-yoga-mat-purple
   Jó nagy, a vastagsága is megfelelő és ezen tényleg nem csúszkál az ember. :) Persze vannak természetes anyagokból készültek is, de azok már drágábbak, és a célnak ez is tökéletesen megfelel, mikor órákra jártam is ilyesmik voltak.
   Remélem tudtam segíteni. :)

   Törlés