október 31, 2015

Hol tartok most - motiváció, életmód és társai

Mostanában több a személyes bejegyzés, nem tudom, hogy ez jó vagy nem, örültök ennek vagy sem, de nekem szükségem van ezekre a postokra. Úgy gondoltam lassan az év vége felé közeledve összeszedem meddig jutottam a terveim megvalósításában.
Az egyetem mindenképpen egy új helyzetett hozott, tudtam, hogy ez már keményebb lesz, mint az alapszak, és tényleg kevesebb szabadidőm van. Mégis mindenki azt mondja, hogy most az egyetemen vagyunk a legszabadabbak, amibel azért van valami.
Elterveztem, pontosabban elterveztük barátommal, hogy majd lejárunk edzeni a konditerembe, ami elég közel van, konrkétan a koli épületében, így a távolság nem lehetett kifogás. Persze ebből nem lett semmi, mert mindketten rájöttünk, hogy az egyetem fárasztóbb, mint amilyenre emlékeztünk, a fennmaradó időt pedig inkább mással töltjük. De ez azért zavart engem, hiányzott a mozgás, a jóga, de hétvégén is inkább pihentem, mert szüksége volt a szervezetemnek arra is.
Ami kilendített ebből a helyzetből az egy személy volt, mégpedig anyukám. Ő ugyanis már elég régóta mondja, hogy elégedetlen az alakjával, de eddig nem tett ellene sokat. Végül a vacsorából kivonta a kenyeret, és elkezdett tornázni. Ez engem motivált, sőt lenyűgözött, hogy még egy fárasztó 8 órás munka mellett is, este még van ideje mozogni. Azt gondoltam ha ő megtudja csinálni, akkor nekem sem lehetnek kifogásaim, és végül behoztam a jógamatracot, és most azon edzek kicsit. Nem sokat, kb. 15 percet, de nekem már ez is fárasztó, mivel semmi kondim nincs, de pont ezért csinálom. Anya Cindy Crawford egyik DVD-je alapján írta össze a programot, ebben a videóban benne van az egész:


Többször kéne csinálnom mert most úgy heti 1-2 alkalomnál tartok, ami nem sok, de úgy se nagyon van kedvem, hogy szobatársam a szobában van. Mivel többet mozgok, mint nyáron, és szellemileg is fáradtabb vagyok, több ételre van szüksége a szervezetemnek, így híztam úgy két kilót, de ez őszintén nem zavar, mert előtte elég vékony voltam, és akkor pont hízni akartam, Persze annak azért nem örülnék ha ennél több lenne, inkább izomban szeretnék erősödni. Még mindig hozok be gyümölcsöket, zöldségeket, amit megeszek, de emellett azért a nasi is jelen van, hétvégén pedig mikor hazamegyek elég sokszor sütemény vár. Ebben tehát még van hova fejlődni, de azért teljesen nem fogom magamtól megvonni a finomságokat.
A szerelmi életet tekintve mintha kezdenének kicsit normalizálódni a dolgok, végre kimentünk kicsit sétálni, kaptam ajándékot is, ami azért volt örömteli, mert felidézte a "régi" időket, a randizás és udvarlás időszakát. Ami a tanulást illeti, egy holtponton már túlestem, de még majd most indul be igazán, jönnek a zh-k és referátumok, de én hiszek benne, hogyha mindig tanulok kicsit és előre dolgozok nem lehet gond. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése